Marca: Mbappé wil contract niet verlengen en zet Paris Saint-Germain in de kou

Marca: Mbappé wil contract niet verlengen en zet Paris Saint-Germain in de kou

29-06-2019 14:31
31

Volgens de Spaanse krant Marca is Kylian Mbappé niet van plan om zijn contract bij Paris Saint-Germain te gaan verlengen. De Fransman ziet zijn toekomst elders en hoopt bij een andere topclub uit te groeien tot de grote ster.

'Marca begrijpt dat Mbappé niet enthousiast is om zijn contract bij PSG te verlengen, ongeacht hoeveel geld ze bereid zijn hem te betalen', schrijft de krant. Mbappé ligt nog drie jaar vast in Parijs. PSG wil graag verlengen, maar Mbappé naar verluidt dus niet.

Mbappé kan volgend jaar voor een groot bedrag worden verkocht, of het jaar daarna voor een kleiner bedrag. PSG wil niet het risico lopen dat de talentvolle aanvaller gratis de deur uitloopt. Voor hem is 180 miljoen euro betaald. Hij ligt nog tot 2023 vast.

Het is geen geheim dat Mbappé in de belangstelling staat van Real Madrid, maar De Koninklijke kan hem niet het salaris bieden dat hij in Parijs verdient. Daar ligt Mbappé echter niet wakker van. De Fransman wil meer sportieve successen boeken en aast op een club die om de prijzen meedoet.