'Cillessen kan collega uit Barcelona op korte termijn weer begroeten bij Valencia'

'Cillessen kan collega uit Barcelona op korte termijn weer begroeten bij Valencia'

29-06-2019 19:36 Laatste update: 20:28
8

Valencia en FC Barcelona lijken op het punt te staan om wederom zaken met elkaar te doen. Keepers Neto en Jasper Cillessen ruilden onlangs van club en Rafinha lijkt met Cillessen mee naar Valencia te gaan.

Volgens meerdere Spaanse media, waaronder Marca en Mundo Deportivo, heeft de tweevoudig Braziliaans international al een akkoord bereikt met Los Che. Hoewel beide clubs het nog eens moeten worden voer de transfersom – Valencia wil vooralsnog niet de vijftien miljoen euro betalen die FC Barcelona in zijn hoofd heeft – lijkt een officiële transferbevestiging een kwestie van tijd. In Spanje houdt men er rekening mee dat Rafinha komende week al wordt gepresenteerd in het Mestalla-stadion.

Valencia is bezig aan een productieve transferzomer. De nummer vier van het afgelopen Primera Division-seizoen legde naast Cillessen ook Manu Vallejo (Cádiz CF), Jorge Sáenz (CD Tenerife) en Salva Ruiz (Real Mallorca) vast. Denis Cheryshev, vorig seizoen op huurbasis actief in de sinaasappelstad, werd bovendien definitief overgenomen van Villarreal.