Seedorf en Kluivert zien geen doelpunten, maar kunnen knock-outfase ruiken

Seedorf en Kluivert zien geen doelpunten, maar kunnen knock-outfase ruiken

Gepubliceerd: zaterdag 29 juni 2019 om 20:56za 29-06-2019 om 20:56

Laatste update: zaterdag 29 juni 2019 om 20:58za 29-06-2019 om 20:58

Het Kameroen van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert is hard op weg naar de achtste finales van de Afrika Cup. De Ontembare Leeuwen vervolgden hun 2-0 overwinning op Guinee-Bissau met een doelpuntloos gelijkspel tegen Ghana.

André Onana stond bij Kameroen onder de lat, maar kreeg niet veel te doen: Ghana liet veertien doelpogingen los, schoot één keer tussen de palen, maar kon het net achter Onana niet in beweging brengen. Invaller Owusu Kwabena kwam nog het dichtst bij een treffer, maar raakte de lat. Kameroen had een licht veldoverwicht, maar kwam niet verder dan één grote kans voor Christian Bassogog. Een 0-0 in Ismaïlia was het gevolg.

De regerend Afrika Cup-kampioen heeft nu vier punten na twee wedstrijden. Ghana staat op twee punten achterstand: Benin en Guinee-Bissau treffen elkaar later op de zaterdagavond en kunnen op respectievelijk vier en drie punten komen. Kameroen is zo goed als zeker van een plek bij de beste drie in Poule F en sluit de poulefase op dinsdag 2 juli af met een wedstrijd tegen Benin.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws