Ouwejan bevestigt Italiaanse interesse: 'Dat is uitgesproken, nu maar afwachten'

Ouwejan bevestigt Italiaanse interesse: 'Dat is uitgesproken, nu maar afwachten'

29-06-2019 21:29
19

Thomas Ouwejan heeft bevestigd dat Torino geïnteresseerd is in zijn diensten. De linksback van AZ wil nog weinig prijsgeven over de plannen van de Italiaanse club, maar sluit ook niet uit dat hij deze transferperiode de stap naar het buitenland zal maken.

Een aantal dagen geleden maakte Voetbal International bekend dat Torino zijn interesse in Ouwejan kenbaar had gemaakt. NH Sport vroeg de linksback of de verhalen kloppen. "Er is interesse ja", geeft Ouwejan meteen toe. "Dat is hartstikke mooi om te horen en te lezen, maar heel serieus is het nou ook nog weer niet. Er is uitgesproken dat er interesse is maar het is nog afwachten wat ze ermee gaan doen."

Ouwejan, die specifiek meldt dat het om Torino gaat, heeft wel een aantal voorwaarden waar een geïnteresseerde club aan zal moeten voldoen. "Ik wil wel weten hoe het daar in zijn werk gaat, hoe het complex is en wat de faciliteiten precies zijn. En natuurlijk ben ik ook benieuwd wat de plannen van de trainer met mij zijn als ik daarheen zou gaan. Maar nu kan ik er nog niet zo veel over vertellen. Voorlopig speel ik gewoon bij AZ."