'Als er niets langskomt is het echt geen straf om bij ADO te blijven voetballen'

'Als er niets langskomt is het echt geen straf om bij ADO te blijven voetballen'

29-06-2019 21:49
83

Er is veel interesse in de diensten van Abdenasser El Khayati, maar de juiste match is nog niet voorbij gekomen. De creatieve middenvelder van ADO Den Haag hoopt op een stap hogerop, maar zou het ook geen ramp vinden om nog een seizoen in de Hofstad actief te zijn.

El Khayati maakt er geen geheim van dat veel clubs voorzichtig geïnformeerd hebben naar de diensten van de middenvelder. "En als er iets moois komt, dan wil ik dat wel doen", zegt hij tegenover Omroep West. "Zo niet, dan is het echt geen straf om hier weer lekker te gaan voetballen. Maar er zijn al wat mooie dingen langs gekomen, ik probeer daar eerlijk in te zijn. Maar sommigen moeten zich nog concreet melden bij ADO. En dan hopen dat iedereen blij is."

De uitblinker van het afgelopen seizoen namens de Hagenezen is niet van plan om in afwachting van zijn transfer langs de lijn te blijven staan, om zo een blessure te voorkomen. "Ik probeer altijd te genieten. De transferwindow is de komende weken open, er kan nog van alles gebeuren. Ik heb de ambitie om een stap te maken, maar zolang dat niet honderd procent is, geniet ik van elke minuut."