Eindhovens Dagblad: PSV biedt 'vermoedelijk enkele tonnen' op linksback

Eindhovens Dagblad: PSV biedt 'vermoedelijk enkele tonnen' op linksback

Gepubliceerd: zondag 30 juni 2019 om 15:02zo 30-06-2019 om 15:02

Laatste update: dinsdag 6 augustus 2019 om 15:45di 06-08-2019 om 15:45

De belangstelling van PSV voor Chris Gloster is serieus. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Amerikaanse linksback van Hannover 96, die zondagochtend door ESPN al in verband werd gebracht met PSV, is géén nieuwe naam op het lijstje.

PSV is door zijn prestaties op het WK voor spelers onder 20 jaar in Polen overtuigd geraakt van Gloster. Inmiddels ligt er een bod van 'vermoedelijk enkele tonnen' op tafel, aldus het Eindhovens Dagblad. Gloster wil zelf graag de overstap maken naar Eindhoven.

Het Amerikaanse talent (18) staat sinds vorig jaar onder contract bij Hannover 96, dat hem oppikte uit de Red Bulls Academy in New York. Met de Duitse club degradeerde hij afgelopen seizoen uit de Bundesliga. De vleugelverdediger werkte zijn wedstrijden af bij de beloften.

Het is waarschijnlijk de bedoeling dat Gloster in Eindhoven eerst aansluit bij Jong PSV. De opties voor de linksbackpositie zijn op dit moment dungezaaid, omdat Angeliño op weg is naar Manchester City. Gloster zou in de schaduw van de nieuwe linksback kunnen rijpen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws