Veldwijk grapt over 'dealtje' met Ziyech: Het is allemaal geregeld

Veldwijk grapt over 'dealtje' met Ziyech: "Het is allemaal geregeld"

Gepubliceerd: zondag 30 juni 2019 om 20:29zo 30-06-2019 om 20:29

Lars Veldwijk heeft contact gehad met Hakim Ziyech in aanloop naar het treffen tussen Zuid-Afrika en Marokko. De spits van Bafana Bafana hoopt Ziyech en co. te verslaan in de race om een ticket voor de achtste finales van de Afrika Cup. 

Met nog een wedstrijd te gaan is Marokko koploper en ook al verzekerd van een plek bij de laatste zestien. Nummer twee Ivoorkust en nummer drie Zuid-Afrika hebben allebei drie punten. Een zege op Marokko is dus welkom voor Veldwijk. "Ik heb Hakim gisteravond aan de lijn gehad en het is allemaal geregeld", knipoogt Veldwijk in gesprek met FOX Sports. "Zonder dollen: ik heb hem gesproken en hij gaat er vanuit dat zij gewoon in hun sterkste opstelling gaan spelen."

In beide wedstrijden van Zuid-Afrika mocht Veldwijk zo'n tien minuten voor tijd invallen. "Ik heb wel wat dingetjes kunnen laten zien. De mensen zijn heel positief over mijn bijdrage. Ik wist van tevoren dat ik als tweede spits aan het toernooi ging beginnen, dus voor mij is iedere minuut die ik speel mooi", aldus de spits.

Maandag om 18.00 uur treffen Veldwijk en Ziyech elkaar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws