Feyenoord gooit het over een andere boeg: 'Wennen, het is anders dan vorig jaar'

Feyenoord gooit het over een andere boeg: 'Wennen, het is anders dan vorig jaar'

30-06-2019 21:32 Laatste update: 22:40
50

Volgens Yassin Ayoub slaat Feyenoord met Jaap Stam een compleet andere weg in. Na het vertrek van Giovanni van Bronckhorst als trainer van de Rotterdammers heeft Stam het stokje over genomen en dat biedt nieuwe mogelijkheden voor Ayoub.

De middenvelder, die in de zomer van 2018 FC Utrecht verliet voor Feyenoord, hoopt in het nieuwe systeem van Stam op meer kansen. "We willen op een bepaalde manier druk zetten en daardoor vaker aan de bal zijn op de helft van de tegenstander", laat Ayoub weten tegenover FOX Sports. "Daar hamert hij wel op. Het is wel heel anders dan vorig jaar."

Wedden

Meer odds

Op de vraag in welke mate Stam dan verschilt van de vorige trainer, Giovanni van Bronckhorst, moet Ayoub het antwoord schuldig blijven. "Ik denk dat iemand die een heel seizoen heeft gespeeld dat beter kan beoordelen. Helaas heb ik heel weinig gespeeld. Ik weet wel dat 'Gio' een heel andere trainer is dan Stam. Hij wil zijn visie op ons overbrengen en daar moeten we nu aan wennen. Daarom is het ook goed dat we daar al mee begonnen zijn."