'Ziyech wil niet naar Sevilla en wacht op grotere clubs uit Spanje en Engeland'

'Ziyech wil niet naar Sevilla en wacht op grotere clubs uit Spanje en Engeland'

30-06-2019 21:58
155

Hakim Ziyech is niet geïnteresseerd in een overstap naar Sevilla. Dat laat een Marokkaanse BBC-journalist weten. De Ajacied zou liever willen wachten tot er betere aanbiedingen uit de Primera Division of de Premier League komen.

Sevilla maakt deze dagen werk van de overstap van Luuk de Jong, maar zou ook graag zien dat Hakim Ziyech in Andalusië komt spelen. De club uit het zuiden van Spanje zou ook aan alle voorwaarden van Ajax hebben voldaan, maar Ziyech zelf lijkt geen interesse te hebben in een transfer naar Sevilla. De Marokkaanse spelmaker, die op dit moment actief is op de Afrika Cup, heeft andere plannen.

Zo wil hij eigenlijk liever wachten op een grotere club uit de Primera Division. Dat zou betekenen dat hij alleen wil luisteren als het om Real Madrid, Barcelona of Atlético Madrid gaat. Ook zou Ziyech wel geïnteresseerd zijn als het om een club uit de Engelse Premier League gaat. Na een succesvol seizoen bij Ajax is er veel interesse voor de aanvallend ingestelde middenvelder. Ajax zou een prijskaartje van zo'n dertig miljoen om de nek van Ziyech hebben gehangen.