ED: PSV al in gesprek met Feyenoord over Berghuis, gat tussen vraag en aanbod hoog

ED: PSV al in gesprek met Feyenoord over Berghuis, gat tussen vraag en aanbod hoog

30-06-2019 23:47 Laatste update: 23:55
244

PSV heeft de gesprekken met Feyenoord over Steven Berghuis al opgestart. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad op basis van bronnen rond de speler. Berghuis zou 'zeer hoog op het lijstje staan' als Hirving Lozano of Steven Bergwijn uit Eindhoven vertrekken.

Als PSV Lozano of Bergwijn zou kwijtraken staat Feyenoorder Berghuis bovenaan het lijstje, weet het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens bronnen rond de speler zou PSV zelfs al in gesprek zijn met de Rotterdamse club, maar die onderhandelingen verlopen voorlopig stroef. Het gat tussen de verwachte vraag- en aanbodprijs zou 'nogal hoog' zijn.

Dat probleem zou overkomen kunnen worden als PSV de benodigde miljoenen uit een transfer van Bergwijn of Lozano kan halen. De Mexicaan zou voor meer dan veertig miljoen moeten vertrekken, terwijl Bergwijn getaxeerd wordt op zo'n dertig miljoen euro. Mocht Ajax Bergwijn willen vastleggen komen daar nog enkele miljoenen bij.

Verder valt te lezen dat PSV op het trainingskamp in het Zwitserse Verbier in principe met Donyell Malen en Sam Lammers als nummers negen gaat trainen. Luuk de Jong is zondagavond aangekomen in Sevilla en de verwachting is dat hij zijn overstap naar de Spaanse club maandag zal gaan afronden. De kopsterke spits wordt in ieder geval niet meer in Eindhoven verwacht.