'Seuntjens op weg naar uitgang: AZ'er kan lucratieve deal voor twee jaar tekenen'

'Seuntjens op weg naar uitgang: AZ'er kan lucratieve deal voor twee jaar tekenen'

Gepubliceerd: maandag 1 juli 2019 om 06:52ma 01-07-2019 om 06:52

Mats Seuntjens kan zijn carrière voortzetten in de Turkse Süper Lig. Promovendus Genclerbirligi heeft het vizier gericht op de AZ'er en hem een tweejarig contract aangeboden.

Dat meldt De Telegraaf. Seuntjens heeft de touwtjes in handen. Als hij in wil gaan op het Turkse aanbod hoeft hij alleen maar 'ja' te zeggen. Daarna kan hij medisch worden gekeurd. Seuntjens heeft al van AZ te horen gekregen dat hij mag vertrekken. Hij traint daarom ook niet meer mee in Alkmaar. Datzelfde geldt voor Marko Vejinovic en Björn Johnsen.

Seuntjens kan bij Genclerbirligi een lucratieve verbintenis tekenen. Dat is volgens De Telegraaf een beloning voor zijn spel van afgelopen seizoen in Alkmaar, waarin hij belangrijk was. Ook Feyenoord werd met Seuntjens in verband gebracht, maar trainer Jaap Stam meende niets te weten van de vermeende belangstelling in de aanvaller.

Volgens De Telegraaf kan ook linksback Thomas Ouwejan een mooie transfer maken. Hij staat in de belangstelling van het Italiaanse Torino en het Engelse Crystal Palace. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Seuntjens dit doen?

Ja
72%
Nee
28%
(889 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws