'Feyenoord wil 20 miljoen voor Berghuis, 's middags gesprek tussen speler en Stam'

'Feyenoord wil 20 miljoen voor Berghuis, 's middags gesprek tussen speler en Stam'

01-07-2019 10:11
309

Steven Berghuis staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV, maar heeft zich maandag 'gewoon' weer bij Feyenoord gemeld. De 27-jarige linkspoot maakt zich op voor zijn eerste training van het nieuwe seizoen en gaat later op de maandag in gesprek met trainer Jaap Stam.

Hoewel Feyenoord al met PSV heeft gesproken over een mogelijke transfer, hopen de Rotterdammers nog steeds dat ze het tot 2021 doorlopende contract van Berghuis kunnen verlengen. Volgens RTV Rijnmond staat de buitenspeler 'niet onwelwillend' tegenover een verlengde samenwerking met Feyenoord. De Telegraaf meldde maandagochtend al dat Berghuis met Stam gaat praten over diens plannen voor het nieuwe seizoen.

Wedden

Meer odds

Voetbal International heeft ondertussen de vraagprijs onthuld die Feyenoord aan Berghuis heeft gehangen. Volgens bronnen rondom de stadionclub moet PSV twintig miljoen euro betalen, wanneer het de buitenspeler over wil nemen. Naar verwachting kan Feyenoord op korte termijn een officiële aanbieding vanuit Eindhoven verwachten. Of PSV bereid is om aan de Rotterdamse vraagprijs te voldoen, zal echter nog moeten blijken.