'PSV heeft geld nodig voor defensie en wacht op beweging rond Bergwijn of Lozano'

'PSV heeft geld nodig voor defensie en wacht op beweging rond Bergwijn of Lozano'

01-07-2019 11:01
204

PSV wacht op een toptransfer van Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn, meldt Voetbal International maandag. De Eindhovenaren hoeven zich in aanvallend opzicht niet meer te versterken, maar hebben transferinkomsten nodig om in de verdediging te kunnen investeren.

PSV heeft met het binnenhalen van Bruma al ingespeeld op een mogelijk vertrek van één van de twee buitenspelers. Momenteel is er echter weinig beweging rondom Lozano en Bergwijn. Ajax moet eerst één of meerdere spelers verkopen, voordat het vizier op Bergwijn kan worden gericht. Lozano is al tijdenlang bezig met een transfer naar Napoli, maar het is de laatste tijd stil geworden rondom Chucky: de journalist Daniel Reyes liet al aan FOX Sports weten dat de kans op een vertrek naar Napels 'fifty-fifty' is.

Wedden

Meer odds

Luuk de Jong gaat zich deze week aan Sevilla verbinden, maar het aanstaande vertrek van de aanvalsleider zal intern worden opgevangen: Donyell Malen en Sam Lammers zijn de meest aangewezen kandidaten om De Jong te vervangen. PSV is nog op zoek naar een centrale verdediger én een linksback, maar heeft daar budget voor nodig. 'Het is in PSV's belang dat een grote uitgaande deal van een van zijn twee buitenspelers niet té lang op zich laat wachten', concludeert VI dan ook.