NAC Breda en winterse aanwinst nemen 'met wederzijds goedvinden' afscheid

NAC Breda en winterse aanwinst nemen 'met wederzijds goedvinden' afscheid

01-07-2019 11:33
21

NAC Breda gaat het nieuwe seizoen in zonder Sullay Kaikai. De 23-jarige Engelsman kwam afgelopen winter over van Crystal Palace en had nog een contract tot de zomer van 2020, maar die verbintenis is met onmiddellijke ingang ontbonden.

BN DeStem kwam afgelopen week al met het nieuws dat Kaikai zijn langste tijd heeft gehad in het Rat Verlegh Stadion. NAC heeft maandagochtend bevestigd dat de vleugelaanvaller gebruik heeft gemaakt van een clausule in zijn contract: bij degradatie uit de Eredivisie mocht hij transfervrij vertrekken. 'De aanvaller maakt nu, met wederzijds goedvinden, gebruik van zijn clausule', laten de Bredanaars weten via de officiële kanalen.

Kaikai is de volgende vertrekker bij NAC, dat deze zomer al afscheid nam van 24 (!) spelers. Aanvoerder Menno Koch lijkt de volgende in de rij te worden: de centrale verdediger is hard op weg naar het Belgische Eupen. Het gerenoveerde NAC begint op vrijdag 9 augustus aan het nieuwe Keuken Kampioen Divisie-seizoen met een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s