Lozano ontbreekt op trainingskamp PSV, drie 'Jong-verdedigers' mee naar Verbier

Lozano ontbreekt op trainingskamp PSV, drie 'Jong-verdedigers' mee naar Verbier

01-07-2019 12:38
120

PSV-trainer Mark van Bommel neemt 27 spelers mee op trainingskamp naar het Zwitserse Verbier. Voorlopig zijn drie verdedigers overgeheveld vanuit Jong PSV naar het eerste elftal.

Steven Theunissen, Justin de Haas en Maxime Soulas gaan mee naar het Zwitserse Verbier en mogen zich tijdens het trainingskamp van de club bewijzen bij de A-selectie, schrijft het Eindhovens Dagblad. Theunissen is een linksback, terwijl De Haas en Soulas centrale verdedigers zijn. De Haas kwam deze zomer transfervrij over van AZ.

Hirving Lozano maakt geen deel uit van de PSV-selectie. De Mexicaan is wel in Eindhoven. Hij kan revalideren bij PSV, ook in afwachting van een eventuele transfer. Steven Bergwijn is ondanks de belangstelling van Ajax en een aantal Europese topclubs gewoon opgenomen in de selectie. Als Bergwijn of Lozano vertrekt, gaat PSV voor Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis.

Lars Unnerstall, Ryan Thomas en Yanick van Osch ontbreken door blessures, terwijl Erick Gutierrez en Gaston Pereiro er door interlandverplichtingen ook niet bij zijn. In Zwitserland staan oefenwedstrijden tegen FC Sion en OGC Nice op het programma.

De PSV-selectie:

Keepers: Zoet, Koopmans, Ruiter, Van de Meulenhof

Verdedigers: De Haas, Luckassen, Theunissen, Viergever, Dumfries, Sainsbury, Teze, Soulas

Middenvelders: Afellay, Mauro Júnior, Ramselaar, Sadílek, Rosario, Ihattaren, Hendrix

Aanvallers: Verreth, Bergwijn, Malen, Piroe, Lammers, Gakpo, Bruma, Abouhklal