Rashford verlengt en pakt monstersalaris: 'Voorrecht dit shirt te dragen'

Rashford verlengt en pakt monstersalaris: 'Voorrecht dit shirt te dragen'

01-07-2019 15:12
34

Marcus Rashford heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. De buitenspeler ligt nu tot medio 2023 vast bij The Mancunians en gaat naar verluidt een salaris van 300.000 pond (ruim 330.000 euro) per week verdienen.

Manchester United meldt de contractverlenging via de officiële kanalen. In het vernieuwde contract is een optie voor nog een jaar opgenomen. "Manchester United betekent alles voor mij sinds ik hier op mijn zevende aankwam. Deze club heeft mij gevormd, als speler en als persoon, dus het is elke keer een voorrecht om dit shirt te mogen dragen", aldus de Engels international op de website van de club.

Manager Ole Gunnar Solskjaer is in zijn nopjes dat Rashford zijn contract heeft verlengd. "Marcus is een van de meest getalenteerde Engelse spelers van zijn generatie. Hij is een geweldige speler, gezegend met snelheid en energie."

Het oude contract van Rashford liep volgend jaar zomer af. Volgens Britse media gaat hij in ieder geval 200.000 pond per week verdienen. Dat bedrag kan door bonussen oplopen naar 300.000 pond per week.