Engelse media: Arsenal doet eerste bod op Zaha, maar komt 45 miljoen tekort

Engelse media: Arsenal doet eerste bod op Zaha, maar komt 45 miljoen tekort

01-07-2019 22:03
51

Arsenal lijkt vol voor Wilfried Zaha te gaan. The Gunners hebben een eerste miljoenenbod neergelegd bij Crystal Palace. De kans is zeer klein dat de club dit gaat accepteren.

Arsenal heeft een bod gedaan van ongeveer 45 miljoen euro. Dat melden de BBC, The Telegraph en Sky Sports. Naar verluidt wil Crystal Palace het dubbele: negentig miljoen euro. Arsenal heeft deze zomer nauwelijks transferbudget, waardoor het nog maar de vraag is of Zaha de overstap naar het Emirates Stadium gaat maken. Palace vraagt mogelijk extra veel omdat de club maar liefst 25% af moet dragen aan Zaha's vorige club Manchester United.

Judicael Zaha, de broer van de Palace-aanvaller, hoopt in ieder geval op een transfer naar Arsenal en doet in gesprek met Sky Sports een goed woordje. "Het is de droom van mijn broer om voor Arsenal te spelen", zegt hij. "Als je ziet wat Wilfried Crystal Palace gegeven heeft waardoor ze een Premier League-club konden blijven, hoop ik dat ze akkoord gaan met een deal. Daardoor kan Wilfried zijn droom realiseren."

Zaha (26) speelt al vrijwel zijn hele leven voor Crystal Palace. De aanvaller tekende in 2013 een vijfjarig contract bij Manchester United, maar van een doorbraak kwam het nooit op Old Trafford. Na een verhuurperiode bij Cardiff City werd Zaha door Crystal Palace in 2015 teruggekocht.