PSV niet meer geïnteresseerd in verdediger: 'Interesse was er wel, nu niet meer'

PSV niet meer geïnteresseerd in verdediger: 'Interesse was er wel, nu niet meer'

Gepubliceerd: maandag 1 juli 2019 om 23:05ma 01-07-2019 om 23:05

Bij PSV rekent men niet meer op de komst van Lyanco. De Braziliaanse verdediger van Torino lijkt om financiële redenen onhaalbaar, meldt het Eindhovens Dagblad. Zaakwaarnemer Fernando Moraes bevestigt aan de lokale krant dat PSV de interesse verlegd heeft.

PSV zoekt naar een opvolger voor de naar Duitsland vertrokken Daniel Schwaab. De club schaakt daarbij op meerdere borden. Ook Edson Alvarez was in beeld, maar de Mexicaanse verdediger van Club América lijkt op weg naar Ajax.

Volgens het ED wilde PSV voor Lyanco verder gaan dan voor Alvarez, echter zijn de financiële middelen van de Eindhovenaren beperkt en kan er niet doorgepakt worden. Het is niet precies duidelijk wat Lyanco moet kosten.

Moraes bevestigt dat PSV interesse had in Lyanco. "Die was er wel, maar nu niet meer", zegt hij tegen het ED. Het lokale medium sluit niet uit dat PSV opnieuw uitkomt bij Diego Reyes, een landgenoot van Alvarez. Reyes mag vertrekken bij Fenerbahçe. PSV wilde hem eerder al halen, maar wilde (of kon) toen niet voldoen aan zijn salariseisen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws