'Aanbod van PSV komt nog lang niet in de buurt van vraagprijs Hannover'

'Aanbod van PSV komt nog lang niet in de buurt van vraagprijs Hannover'

02-07-2019 07:30
123

PSV en Hannover 96 hebben nog geen akkoord bereikt over de transfer van Chris Gloster. De Bundesliga-degradant wil dat de Eindhovenaren het huidige aanbod voor de Amerikaan verdubbelen, meldt BILD dinsdagochtend.

Onder meer De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad maakten al gewag van de serieuze interesse van PSV in Gloster. De achttienjarige linksback heeft nog maar een eenjarig contract in Duitsland, waardoor de vice-kampioen van Nederland van mening is dat 100.000 euro volstaat, zo schrijft BILD. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 500.000 euro.

Hannover zit beduidend hoger in de boom. De club wil een half miljoen plus nog eens een half miljoen aan clausules. Hoewel Gloster zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar het Philips Stadion, lijkt Hannover niet bereid te onderhandelen. Als PSV niet aan de vraagprijs voldoet, dan blijft de vleugelverdediger nog één seizoen als 'goedkope back-up'.

Net als Gloster gaat ook landgenoot Sebastian Soto zijn contract mogelijk niet verlengen bij Hannover. De aanvaller werd eerder ook gelinkt aan PSV, maar voor hem zou vooral interesse zijn van Hoffenheim en Borussia Dortmund.