'Volgende Tottenham-transfer dichtbij: Fransman in Londen voor medische keuring'

'Volgende Tottenham-transfer dichtbij: Fransman in Londen voor medische keuring'

02-07-2019 13:06 Laatste update: 13:06
27

Alleen de medische keuring lijkt de overgang van Tanguy Ndombele naar Tottenham Hotspur nog in de weg te kunnen staan. Volgens Sky Sports is de middenvelder dinsdag gearriveerd in Londen voor de medische keuring. 

Naar verluidt telt Spurs 65 miljoen pond (72 miljoen euro) neer voor de speler van Lyon. In Londen ligt een contract voor vijf jaar voor hem klaar met de optie voor nog een jaar. Sky Sports verwacht dat de deal dinsdag nog wordt afgerond.

Wedden

Meer odds

De medische keuring begon dinsdagochtend in een ziekenhuis in Noord-Londen, waarna koers werd gezet richting het trainingscomplex van Tottenham. Ook zaakwaarnemer Pini Zahavi zou in Londen zijn om de laatste details van de deal door te nemen met Spurs-voorzitter Daniel Levy.

Het zou voor Tottenham de tweede transfer in korte tijd betekenen. Eerder dinsdag werd de komst van Jack Clarke wereldkundig gemaakt. Hij komt over van Leeds United, maar wordt ook direct weer aan die club verhuurd. De transfer van Clarke was de eerste van Spurs sinds januari 2018, toen Lucas Moura overkwam van Paris Saint-Germain.