Jeugdspeler FC Volendam maakt droomtransfer en verhuist naar Bundesliga-club

Jeugdspeler FC Volendam maakt droomtransfer en verhuist naar Bundesliga-club

03-07-2019 14:55 Laatste update: 14:56
27

Een product uit de jeugdopleiding van FC Volendam staat voor een mooie transfer. Spits Jip Molenaar laat via Instagram weten dat hij komend seizoen voor het Duitse Eintracht Frankfurt speelt.

Molenaar speelde vorig seizoen zijn wedstrijden voor FC Volendam Onder 19. In de Eerste Divisie voor A-junioren kwam Molenaar tot vijftien wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde. In de voorronde A-junioren Eredivisie kwam hij in elf wedstrijden eenmaal tot scoren. Tot slot speelde Molenaar ook nog vijf wedstrijden voor Jong FC Volendam in de Derde Divisie Zondag, waarin hij ook een keer trefzeker was.

Wedden

Meer odds

Tot een debuut in de hoofdmacht lijkt het niet te gaan komen. Molenaar vertelt op zijn Instagrampagina dat hij de overstap maakt naar Eintracht Frankfurt. 'Heel blij om mijn transfer naar Eintracht Frankfurt te bevestigen. Ik wil mijn teamgenoten en trainers bedanken voor de afgelopen acht jaar FC Volendam. Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur', schrijft hij.

De clubs hebben de deal overigens nog niet bevestigd. Bij Eintracht Frankfurt staan met Jetro Willems en Jonathan de Guzman twee Nederlanders onder contract.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very happy to confirm my transfer to @eintrachtfrankfurt. I want to thank my teammates and trainers for the past 8 years @fcvolendam_official. I am looking forward to this new adventure! #NEWCHAPTER🙌🏼

Een bericht gedeeld door Jip Molenaar (@jipmolenaar) op