'PSV mist slag om Alvarez en heeft droomopvolger voor Schwaab nog niet gevonden'

'PSV mist slag om Alvarez en heeft droomopvolger voor Schwaab nog niet gevonden'

Gepubliceerd: woensdag 3 juli 2019 om 17:41wo 03-07-2019 om 17:41

PSV lijkt met Toni Lato de gewenste opvolger voor Angelino binnen te hebben op de linksbackpositie, maar is nog steeds op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. De Eindhovenaren hebben een gat op te vullen na het vertrek van Daniel Schwaab.

PSV kijkt rond in meerdere landen, weet Voetbal International te melden. De Eindhovenaren houden de Italiaanse, Spaanse en Mexicaanse markt in de gaten en hopen op korte termijn de gedroomde opvolger van Schwaab te presenteren. Dat had Edson Alvarez van Club America moeten worden, maar hij lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij Ajax.

Een andere naam die al langer rondzingt in het Philips Stadion is die van Diego Reyes, de 26-jarige stopper van Fenerbahçe. De Mexicaan is volgens het weekblad echter niet de droomkandidaat van technisch manager John de Jong, net als Erik Pieters dat ook niet is op de positie links achterin. De Eindhovenaren zijn op zoek naar spelers die 'zich bewezen hebben op een hoog niveau, maar ook nog ruimte hebben om in kwaliteit te groeien'.

De Braziliaanse verdediger Lyanco, jeugdinternational van de Goddelijke Kanaries, paste wel perfect in dat profiel. De 22-jarige verdediger van Torino was een interessante speler voor PSV, maar is voorlopig te duur. De Eindhovenaren kijken nu verder naar vergelijkbare spelers.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws