Tijd dringt voor Van Bommel: 'Erger me niet aan de club, maar wel aan de situatie'

Tijd dringt voor Van Bommel: 'Erger me niet aan de club, maar wel aan de situatie'

03-07-2019 22:14 Laatste update: 22:16
164

PSV is het seizoen woensdagavond begonnen met een oefenwedstrijd tegen FC Sion, in de wetenschap dat het over drie weken al tegen FC Basel aan moet treden, maar is nog verre van compleet. De Eindhovenaren willen nog minstens twee verdedigers aan de selectie toevoegen, bevestigt trainer Mark van Bommel.

Tegen FC Sion stond Jong PSV-back Steven Theunissen in de basis: tijdens de rust maakten de Eindhovenaren bekend dat Angelino terugkeert naar Manchester City. "Ik geloof dat het wel duidelijk is dat we een linksback zoeken", liet Van Bommel weten aan het Eindhovens Dagblad. Toni Lato van Valencia wordt nadrukkelijk genoemd als nieuwe PSV-back. Van Bommel bevestigt dat de Eindhovenaren interesse hebben. "Ik hoop dat hij komt."

Ook centraal achterin is de spoeling dun, beseft de trainer. "We hebben Derrick Luckassen (teruggekeerd van Hertha BSC, red.), Trent Sainsbury en Nick Viergever en willen er een speler bijhalen." De internationale transfermarkt is echter nog niet bepaald in beweging gekomen en dat zorgt voor irritatie bij Van Bommel. "Ik erger me aan die situatie. Niet aan de club, maar wel aan de situatie. We willen alles zo snel mogelijk compleet hebben, maar tachtig procent van de teams is nog niet eens begonnen."