AD: Groot gat tussen vraag en aanbod, Ajax verwacht De Ligt 'gewoon' in Amsterdam

AD: Groot gat tussen vraag en aanbod, Ajax verwacht De Ligt 'gewoon' in Amsterdam

04-07-2019 09:59 Laatste update: 10:13
174

Ajax verwacht dat Matthijs de Ligt zich maandag 'gewoon' in Amsterdam meldt. De Amsterdammers hebben vooralsnog geen akkoord bereikt met Juventus over de overgang van de centrale verdediger, meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens Sky Sport Italia zou de Oude Dame een openingsbod van 55 miljoen plus tien miljoen euro aan bonussen hebben neergelegd in Amsterdam. Ajax verlangt echter minimaal 75 miljoen en dus is er nog een behoorlijk gat tussen vraag en aanbod. Het kan dus nog wel even duren voor beide clubs elkaar vinden en dus gaat Ajax ervan uit dat De Ligt zich maandag gewoon op De Toekomst meldt, aldus het AD.

De centrale verdediger zou met Juventus al persoonlijk rond zijn. Nu moeten alleen de clubs er nog uit zien te komen. Ook Paris Saint-Germain en FC Barcelona hadden interesse. De Fransen wilden bovendien aan de financiële eisen van Ajax voldoen, maar gingen niet akkoord met enkele clausules die De Ligt in zijn contract wilde laten opnemen.

Zolang er geen akkoord is verwacht Ajax de centrale verdediger gewoon in Amsterdam. De Ligt moet zich in principe maandag weer melden op De Toekomst voor de voorbereiding van de Amsterdammers op het nieuwe seizoen.