Update: Door PSV teruggegeven Johan Cruijff Schaal-tickets naar Ajax

Update: Door PSV teruggegeven Johan Cruijff Schaal-tickets naar Ajax

04-07-2019 11:30 Laatste update: 11-07-2019 12:34
314

De supporters van PSV lopen niet warm voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Maximaal 700 fans komen mee naar Amsterdam.

Het maximum is vooralsnog niet bereikt: slechts 534 supporters hebben zich gemeld om gebruik te maken van de verplichte treincombi naar Amsterdam. Dat schrijft PSV op de eigen website. Ajax verkocht de alle tickets voor de Johan Cruijff Schaal onlangs nog binnen vier dagen uit.

Wedden

Meer odds

PSV had twee treinen tot zijn beschikking voor elk 700 mensen. Als die vol waren kon de club uit Eindhoven nog eens 3000 kaarten krijgen voor het duel van 27 juli. Die supporters zouden per bus naar Amsterdam afreizen. PSV ziet daar er echter van af en heeft bovendien de optie op één trein laten vallen.

Volgens PSV komt de geringe belangstelling door de verplichte combiregeling en de datum van de wedstrijd. Die valt middenin de vakantie. De nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen neemt het in de Johan Cruijff Arena op tegen Ajax, dat zowel landskampioen als bekerwinnaar werd.

Update 11/7 12.34: De tickets voor de Johan Cruijff Schaal die niet zijn gekocht door PSV-supporters, komen in handen van Ajax-fans. Ajax Life meldt donderdag dat de verkoop donderdag om 12.00 uur is gestart. In eerste instantie waren meer dan 4000 stoeltjes gereserveerd voor PSV, maar de Eindhovense club neemt maximaal 700 supporters mee naar Amsterdam.