Update: 'Narsingh wordt vrijdag al medisch gekeurd door Feyenoord'

Update: 'Narsingh wordt vrijdag al medisch gekeurd door Feyenoord'

04-07-2019 21:32 Laatste update: 21:30
311

Feyenoord heeft Luciano Narsingh zo goed als binnen, meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond. De transfervrije rechtsbuiten zal op korte termijn zijn medische keuring in De Kuip ondergaan.

Als hij deze zonder problemen doorstaat, kan Narsingh een contract met een niet nader bekende looptijd tekenen, aldus het AD. Voetbal International maakt melding van een tweejarige verbintenis. Trainer Jaap Stam hoopt de 28-jarige vleugelaanvaller komende week al mee te nemen op trainingskamp in Oostenrijk. Narsingh zal na Nick Marsman de tweede zomerse aanwinst worden voor de Rotterdammers.

Narsingh speelde in Nederland voor sc Heerenveen en PSV, dat hem in januari 2017 verkocht aan Swansea City. De negentienvoudig Oranje-international kwam sinsdien tot 33 competitiewedstrijden namens The Swans, die afgelopen zomer besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen. In Rotterdam wordt hij mogelijk de opvolger van Steven Berghuis: de linkspoot uit Apeldoorn staat in de nadrukkelijke belangstelling van PSV.

Update 21:32 uur: Narsingh wordt vrijdag medisch gekeurd bij Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. Ook De Telegraaf weet dat de aanvaller op weg is naar Rotterdam-Zuid. Als Narsingh zonder problemen door de keuring komt, vliegt hij maandag al mee naar Oostenrijk.