Viergever over Ajax: Daar sta ik niet bij stil. Dat is leuk voor de media

Viergever over Ajax: "Daar sta ik niet bij stil. Dat is leuk voor de media"

04-07-2019 22:30 Laatste update: 22:45
94

Nick Viergever verwacht nog een aantal inkomende transfers bij PSV. Door het vertrek van Daniel Schwaab, Angelino, Aziz Behich en Luuk de Jong is de spoeling dun in Eindhoven. Viergever heeft voor het hart van de defensie nog geen nieuwe collega.

"De markt is tot 31 augustus open. Dat is nog heel lang. Er kan nog van alles gebeuren. Het is belangrijk dat het team zo snel mogelijk klaar is", zegt Viergever in gesprek met VTBL.

"Wie er dan staat is een uitdaging voor de club. Vorig jaar waren er achterin ook drie nieuwe jongens ten opzichte van het jaar daarvoor. Dat weet je bij een club als PSV. Als je het goed doet kunnen de jongens zomaar gaan. Het is aan John de Jong en de trainers om er weer een goed team van te maken."

Viergever vertrok bij Ajax om kampioen te worden met PSV. Uiteindelijk werd zijn oude werkgever kampioen. "Nee, daar sta ik niet bij stil. Dat is leuk voor de media. Je weet dat Ajax, PSV en in principe ook Feyenoord voor de titel spelen. Er kan er maar één kampioen worden. We hebben een goed seizoen gehad, maar net niet goed genoeg. Dat is de les voor dit jaar: er moet nog een tandje bij. Daar gaan we vol voor."