Lof voor 'lieve' Promes: Persoonlijk vind ik het wel jammer dat hij vertrekt

Lof voor 'lieve' Promes: "Persoonlijk vind ik het wel jammer dat hij vertrekt"

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 07:45vr 05-07-2019 om 07:45

Maximilian Wöber heeft niets dan lof voor Quincy Promes. De 27-jarige aanvaller keerde anderhalve week geleden terug bij Ajax. In dienst van Sevilla speelde hij een half seizoen samen met Wöber, die in de winter de omgekeerde weg bewandelde.

"Hij zal erg belangrijk worden voor Ajax in het komende seizoen", zegt Wöber tegen Ajax Showtime over Promes. De twee leerden elkaar goed kennen het afgelopen half jaar. "Hij komt misschien arrogant over, maar als je hem leert kennen is hij een van de liefste en aardigste mensen die je ooit zult ontmoeten."

"Toen ik bij Sevilla kwam, hielp hij mij meteen heel veel. We praatten veel met elkaar. Voor en na de trainingen zaten we met elkaar. Hij is echt een hele goede jongen", vervolgt de Oostenrijkse verdediger, die Promes een harde werker noemt. "Hij was bij Sevilla soms een beetje down, omdat hij niet zoveel speelde als gehoopt en ook niet op de positie die hij wilde. Maar als hij een goede dag had, had niemand een kans tegen hem."

Wöber wenst Promes het allerbeste in Amsterdam. "Hopelijk kan Ajax weer kampioen worden en hij veel doelpunten maken. Ik hoop dat hij in zijn voetballeven gelukkiger zal zijn dan hij soms was bij Sevilla. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat hij vertrekt, want ik had een goede connectie met hem. Maar ja, zo gaat het in het voetbal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws