'Grote slag voor Feyenoord: verbeterd contract PSV-doelwit Berghuis dichtbij'

'Grote slag voor Feyenoord: verbeterd contract PSV-doelwit Berghuis dichtbij'

05-07-2019 09:26 Laatste update: 09:34
239

Feyenoord is op weg een belangrijke slag te slaan, meldt RTV Rijnmond. De Rotterdamse club nadert een akkoord met Steven Berghuis over een nieuw contract.

Berghuis staat nog twee jaar onder contract in De Kuip, maar kan rekenen op concrete belangstelling van PSV. Feyenoord doet er alles aan om de 27-jarige aanvaller binnenboord te houden - volgens RTV Rijnmond met succes. Berghuis zou op het punt staan onder verbeterde voorwaarden zijn verbintenis te verlengen tot de zomer van 2022.

Feyenoord biedt Berghuis de kans om als aanvallende middenvelder te spelen volgend seizoen. Hij heeft het shirt met nummer 10, vorig jaar gedragen door de naar FK Krasnodar vertrokken Tonny Vilhena, ook al overgenomen.

Luciano Narsingh wordt hoogstwaarschijnlijk de vervanger van Berghuis aan de rechterkant van de aanval. De transfervrije aanvaller wordt vrijdag medisch gekeurd en tekent aansluitend een tweejarig contract. Als alles volgens plan verloopt, gaat Narsingh maandag mee op trainingskamp in Oostenrijk.