'Ik heb veel lol gehad met Hakim Ziyech, geweldig als hij hier komt spelen'

'Ik heb veel lol gehad met Hakim Ziyech, geweldig als hij hier komt spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 09:52vr 05-07-2019 om 09:52

Hakim Ziyech is meer dan welkom bij Sevilla. Dat laat Maximilian Wöber weten. De Oostenrijkse verdediger ziet een hereniging met de Ajacied wel zitten.

Vorige week bleek dat Sevilla geïnteresseerd is in Ziyech. De spelmaker van Ajax zou hoger mikken dan de nummer zes van Spanje, maar Wöber ziet Ziyech graag komen. "Hij is nu bezig met de Afrika Cup. Daarna zal hij een beslissing gaan maken", verwacht Wöber in gesprek met Ajax Showtime.

"Ik hoop dat hij naar Sevilla komt", is hij duidelijk. "Hij is een geweldige speler, helpt het team zoveel en ook als persoon is hij geweldig. Ik heb heel veel lol gehad met Hakim. Ik zou het dan ook geweldig vinden als hij hier komt spelen, maar ik heb er geen invloed op. Hij zal zelf de juiste keuze gaan maken."

Wöber maakte in de winterstop de overstap van Ajax naar Sevilla. De Spaanse club huurde hem in eerste instantie en maakte onlangs 10,5 miljoen euro over naar Amsterdam. Wöber speelde anderhalf jaar bij Ajax. Ziyech staat vrijdag met Marokko in de achtste finale van de Afrika Cup. Benin is de tegenstander.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws