Vitesse haalt vierde zomerversterking op bij Chelsea: 'Veel pech gehad'

Vitesse haalt vierde zomerversterking op bij Chelsea: 'Veel pech gehad'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 12:11vr 05-07-2019 om 12:11

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 12:26vr 05-07-2019 om 12:26

Charly Musonda keert terug bij Vitesse. De Arnhemse club huurt de 22-jarige Belg net als vorig seizoen van Chelsea. Hij sluit vrijdagavond aan op het trainingskamp in Polen.

Musonda maakte vorig jaar ook al de overstap naar Vitesse, maar een zware knieblessure gooide roet in het eten. Uiteindelijk maakte hij pas in de 33ste speelronde van de Eredivisie zijn officiële debuut. Vitesse huurt Musonda voor één seizoen van Chelsea.

"Ik ben enorm gebrand om de echte Charly Musonda te laten zien", reageert hij op de Vitesse-site. "Afgelopen seizoen heb ik veel pech gehad met de blessure. Ik voel mij nu weer goed en wil laten zien dat ik van meerwaarde kan zijn voor Vitesse."

Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, is blij met de terugkeer van Musonda. "We weten dat Charly veel potentie heeft. Hopelijk haakt hij snel aan bij de selectie en gaat hij zijn niveau opnieuw halen. Als dat zo is, kunnen we veel plezier beleven aan Charly."

Musonda is na Armando Obispo, Jay-Roy Grot en Tomas Hajek de vierde versterking voor de ploeg van trainer Leonid Slutskiy. De Belgische aanvaller speelde eerder voor Anderlecht, Real Betis en Celtic.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws