Feyenoord presenteert 'new number 7': Narsingh tekent in Rotterdam

Feyenoord presenteert 'new number 7': Narsingh tekent in Rotterdam

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 15:24vr 05-07-2019 om 15:24

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 15:43vr 05-07-2019 om 15:43

Feyenoord heeft Luciano Narsingh aangetrokken. De 28-jarige buitenspeler tekent voor twee jaar en komt transfervrij over van Swansea City, zo melden de Rotterdammers via de officiële kanalen.

De bedoeling is dat Narsingh bij Feyenoord met rugnummer 7 gaat spelen. Hij reist maandag met de selectie af naar Oostenrijk, waar Feyenoord op trainingskamp gaat. Voor Narsingh betekent het een terugkeer in de Eredivisie, waar hij eerder uitkwam voor sc Heerenveen en PSV. 

"We zijn heel blij met de komst van Luciano", aldus technisch directeur Sjaak Troost op de website van Feyenoord. "Zijn snelheid, scorend vermogen en assists zijn belangrijke wapens, waarmee hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan onze selectie en ons meer mogelijkheden geeft in aanvallend opzicht. Bovendien brengt hij veel ervaring met zich mee. Luciano is een echte versterking voor Feyenoord."

Trainer Jaap Stam is blij met de aanwinst. "Luciano brengt een aantal andere kwaliteiten met zich mee in aanvallend opzicht. Dat biedt ons straks de mogelijkheid nog meer te kunnen variëren in ons spel, wat ons kan helpen het verschil te maken in wedstrijden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws