Feyenoord-aanwinst Narsingh: 'Leroy wil heel graag thuiskomen, dat weet ik'

Feyenoord-aanwinst Narsingh: 'Leroy wil heel graag thuiskomen, dat weet ik'

05-07-2019 15:40
103

Leroy Fer wil graag naar Feyenoord komen. De Rotterdammers maakten vrijdag de komst van Luciano Narsingh bekend. Volgens de buitenspeler ziet Fer een dergelijke overstap ook wel zetten.

"Of Leroy Fer ook komt? We speelden samen bij Swansea. Leroy wil heel graag thuiskomen, dat weet ik. En ik denk dat we hem goed erbij kunnen hebben", aldus de kersverse Feyenoord-aanwinst tegenover het Algemeen Dagblad.

Narsingh kwam in zijn laatste jaar bij Swansea niet aan spelen toe. De transfervrije buitenspeler tekent voor twee jaar in Rotterdam. Hij werd eerder al gepolst door jeugdtrainer Dirk Kuyt. "Een goed gesprek, mooi als zo iemand je belt. Ik wil het hier laten zien. Als ik als speler van Heerenveen en later PSV de Kuip in kwam, zat iedereen te schelden. Nu staan die mensen aan mijn kant. Ik heb lang niet gespeeld, maar ik werk toe naar de start van de competitie. Een week Oostenrijk is straks prima. Ik wil er staan. (...) Ik kan op beide flanken spelen, de power is er nog. Ik ga hier keihard werken om te slagen.”