'PSV heeft snode plannen voor verdediger, 20 miljoen voor Berghuis onbespreekbaar'

'PSV heeft snode plannen voor verdediger, 20 miljoen voor Berghuis onbespreekbaar'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 17:57vr 05-07-2019 om 17:57

Laatste update: vrijdag 5 juli 2019 om 18:03vr 05-07-2019 om 18:03

PSV heeft het hoofdpijndossier op linksachter opgelost met Toni Lato. De Eindhovenaren hebben nu 'snode plannen' voor de vacature in het centrum van de defensie, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Lyanco Vojinovic stond bovenaan het verlanglijstje om de nieuwe, rechtsbenige centrale verdediger te worden, maar PSV zou het transferrecord moeten breken om de Braziliaans jeugdinternational los te weken bij Torino. De Nederlandse vice-kampioen lijkt niet van plan om dat te doen en is volgens het ED doorgeschakeld. De keuze van PSV kan echter nog even op zich laten wachten, waardoor de kans steeds groter wordt dat Trent Sainsbury tegen FC Basel aan de aftrap staat.

De Australiër was vorig seizoen een 'acceptabele stand-in' en mag het nu dus mogelijk laten zien in de tweede voorronde van de Champions League op 23 juli. De rol van Derrick Luckassen lijkt daarentegen uitgespeeld, zeker als PSV nog een verdediger weet te strikken. Ook Bart Ramselaar mag voor een redelijke prijs vertrekken. Voor Gastón Pereiro hopen de Brabanders op een fraaie transfersom.

In de voorste linie zijn ook nog allerlei mutaties denkbaar. Zo is het wachten op aanbiedingen voor Hirving Lozano en Steven Bergwijn. PSV ziet in Steven Berghuis een potentiële vervanger, hoewel RTV Rijnmond eerder op de dag meldde dat hij dicht bij een contractverlenging bij Feyenoord is. Het is hoe dan ook 'totaal onbespreekbaar' dat PSV twintig miljoen euro voor hem betaalt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws