'Club América gaat verkopen aan hoogste bieder: Wolves wil Ajax aftroeven'

'Club América gaat verkopen aan hoogste bieder: Wolves wil Ajax aftroeven'

05-07-2019 18:18
176

Ajax kan nog niet gerust zijn over een transfer van Edson Álvarez. Volgens het Mexicaanse Récord overweegt Wolverhampton Wanderers een hoger bod uit te brengen om de Amsterdammers af te troeven. Ondertussen mengt ook West Ham United zich in de strijd.

Ajax wil omgerekend zo'n dertien miljoen euro betalen voor Alvarez, die in de Johan Cruijff Arena Matthijs de Ligt moet opvolgen. Récord sluit een 'Diego Lainez-scenario' echter niet uit. De vleugelaanvaller leek ook op weg naar de Eredivisie-kampioen, maar koos op het laatste moment voor Real Betis, al was die transfer nog geen onverdeeld succes.

Het standpunt van Club América is duidelijk: het zal de 21-jarige international verkopen aan de hoogste bieder. De Mexicaanse topclub hoopt vijftien miljoen euro aan Alvarez te verdienen, de hoogte van zijn gelimiteerde afkoopsom. Wolverhampton overweegt daaraan te voldoen om Ajax af te troeven en zou de dans om de handtekening van Álvarez dan ook leiden.

Waar eerder nog werd gesteld dat de mandekker een voorkeur heeft voor Ajax, is Récord daar bovendien niet zo zeker van. De Premier League is financieel een stuk interessanter. Ook speelt landgenoot Raúl Jiménez al bij Wolves. De twee hebben een goede relatie.