Beschonken Alli moet uit strandbed getild worden: The Sun publiceert foto's

Beschonken Alli moet uit strandbed getild worden: The Sun publiceert foto's

05-07-2019 19:26 Laatste update: 19:27
35

Voetbalminnend Engeland maakt zich zorgen om Dele Alli. De 23-jarige spelmaker van Tottenham Hotspur is onwel geworden op vakantie, blijkt uit foto's en video's die door The Sun zijn gepubliceerd.

Alli was met zijn vriendin op het Griekse Mykonos en heeft zich daar volgens de boulevardkrant te goed gedaan aan alcoholische dranken. Nadat de twee uit gingen rusten op een strandbedje, viel Alli volgens ooggetuigen in slaap. De 37-voudig Engels international kon daarna echter niet zelfstandig overeind komen.

Op het beeldmateriaal van The Sun is te zien hoe de 'unsteady' Alli door twee voorbijgangers ondersteund moest worden. Hoe de middenvelder er na het incident aan toe is, zal nog moeten blijken.

De Engelsman geniet momenteel van een vakantie, nadat hij met de nationale ploeg actief was op de Nations League. Tottenham Hotspur begint deze maand weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen: eerst wacht een tour door Zuidoost-Azië, daarna de Audi Cup in München. Op zaterdag 10 augustus start het Premier League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Aston Villa.