Raiola werkt aan transfer Pogba: 'Iedereen bij United weet wat zijn wens is'

Raiola werkt aan transfer Pogba: 'Iedereen bij United weet wat zijn wens is'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 19:34vr 05-07-2019 om 19:34

Mino Raiola werkt achter de schermen druk aan een transfer van Paul Pogba. De Nederlandse zaakwaarnemer bevestigt dat de 26-jarige middenvelder wil vertrekken bij Manchester United.

"Iedereen bij United, van de manager tot de eigenaar, weet wat de wens van Paul is. Hij wil verder kijken. Iedereen weet hoe Paul erover denkt. We zitten nu in dat proces", vertelt Raiola aan The Times. Pogba keerde drie jaar geleden nog terug bij de Premier League-grootmacht. Juventus ontving liefst 105 miljoen euro, waarmee de Fransman de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis is.

Pogba zou nu zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer bij De Oude Dame of een transfer naar Real Madrid. Raiola wil niet bevestigen waar de voorkeur van de middenvelder ligt. Pogba erkende vorige maand al dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging. "Ik heb nu mijn beste jaar voor United achter de rug en ik geef eerlijk toe dat ik serieus nadenk over het aangaan van een nieuwe stap, bij een nieuwe club in een ander land", zei hij.

United is deze week begonnen aan de voorbereiding. Dat doet het nog zonder Pogba, maar dat heeft niets te maken met zijn transferwens. Hij krijgt langer rust van manager Ole Gunnar Solskjaer. De eerste oefenduel is volgende week zaterdag, in Australië tegen Perth Glory. Of Pogba dan weer van de partij is, is onduidelijk. "

"Daar kan ik niets over zeggen. Ik leef van dag tot dag", aldus een geheimzinnige Raiola. Pogba ligt tot medio 2021 vast bij United, dat volgens The Times minimaal 167 miljoen euro vraagt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws