Gerucht uit Reading: Feyenoord-trainer Stam heeft belangstelling voor oude bekende

Gerucht uit Reading: Feyenoord-trainer Stam heeft belangstelling voor oude bekende

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2019 om 23:35vr 05-07-2019 om 23:35

Kersvers Feyenoord-trainer Jaap Stam lijkt een speler van zijn oude club Reading op het oog te hebben. Volgens het lokale medium The Reading Chronicle ziet Stam een hereniging met de middenvelder Liam Kelly (rechts op de foto) zitten.

De 23-jarige Engelsman met de Ierse voetbalnationaliteit debuteerde tijdens het seizoen 2016/2017 voor The Royals en werd een vaste waarde in de ploeg van Stam, die bijna promotie naar de Premier League afdwong. Tijdens het daaropvolgende seizoen werd de voormalig Oranje-international ontslagen en kwam Kelly steeds minder aan spelen toe. De 23-jarige middenvelder ligt nog één jaar vast, maar staat volgens The Reading Chronicle voor een zomerse transfer.

League One-kampioen Luton Town en Feyenoord worden genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers van Kelly. De interesse vanuit Rotterdam-Zuid is 'genuine', laat de plaatselijke krant weten. Feyenoord haalde eerder op de vrijdag Luciano Narsingh binnen als tweede aanwinst van deze transferzomer. De rechtsbuiten liet weten dat Leroy Fer wellicht de volgende in de rij wordt.

Poll

Gaat Feyenoord onder Jaap Stam weer de weg omhoog vinden?

(17162 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws