AD: Feyenoord wil doorpakken na Narsingh-deal en verkent Zuid-Amerikaanse markt

AD: Feyenoord wil doorpakken na Narsingh-deal en verkent Zuid-Amerikaanse markt

06-07-2019 08:05
155

Feyenoord versterkte zich tot nu toe met Nick Marsman en Luciano Narsingh, maar lijkt nog lang niet klaar op de transfermarkt. Volgens het Algemeen Dagblad staan 'achter de schermen' meerdere spelers in de startblokken.

Narsingh ondertekende vrijdag zijn contract in Rotterdam-Zuid en liet weten dat Leroy Fer, zijn oude ploeggenoot bij Swansea City, wel oren heeft naar een rentree in De Kuip. 'De komst van Luciano Narsingh naar Feyenoord zou weleens het startsein voor meer aanwinsten kunnen zijn', schrijft het AD zaterdagochtend.

De ochtendkrant noemt geen namen, maar denkt dat Feyenoord zomaar eens de Zuid-Amerikaanse markt zou kunnen verkennen. Henk van Ginkel, de zaakwaarnemer van de nieuwe trainer Jaap Stam, heeft een groot netwerk in met name Argentinië. Hierbij moet echter worden aangetekend dat het transferbudget van de Rotterdammers niet tot in de hemel reikt.

Feyenoord werd vrijdagavond door The Reading Chronicle in verband gebracht met Liam Kelly. De Ierse middenvelder staat onder contract bij Reading, waar hij samenwerkte met Stam.