'Fortuna grijpt naast Ledley, wil door met PSV-Deen en is bezig met Spanjaard'

'Fortuna grijpt naast Ledley, wil door met PSV-Deen en is bezig met Spanjaard'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 08:59za 06-07-2019 om 08:59

Laatste update: zaterdag 6 juli 2019 om 09:04za 06-07-2019 om 09:04

PSV-Deen Nikolai Laursen (foto) en de bij FC Barcelona opgeleide Àlex Carbonell lijken de nieuwste versterkingen van Fortuna Sittard te gaan worden. Hier staat echter tegenover dat de Limburgers waarschijnlijk naast Joe Ledley grijpen.

De naam van de 77-voudig international van Wales dook dinsdag op in het geruchtencircuit. De Limburger laat weten dat Ledley één keer naar Sittard is afgereisd voor een informeel gesprek, maar van een samenwerking lijkt het niet te gaan komen.

Laursen kwam het afgelopen seizoen uit voor Jong PSV en heeft nog een éénjarig contract in Eindhoven, maar is niet meer nodig op De Herdgang. De 21-jarige Deen werkte met toestemming van PSV een trainingsstage af in Sittard: beide partijen staan volgens De Limburger positief tegenover een langer dienstverband.

De komst van middenvelder Carbonell lijkt in de lucht te hangen. De 21-jarige Spanjaard liep onlangs uit zijn contract bij FC Córdoba en kan dus transfervrij naar Zuid-Limburg vertrekken. Technisch manager Sjoerd Ars laat aan 1Limburg weten dat hij 'bezig is' met de transfer van Carbonell, die na Patrik Raitanen, Felix Passlack, Adnan Ugur en Rasmus Karjalainen de vijfde nieuweling kan worden.

Poll

Zal Fortuna zich nog eens kunnen handhaven?

(3159 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws