'Een beetje nerveus was ik wel, ik wou naar PSV toe en ben blij dat het gelukt is'

'Een beetje nerveus was ik wel, ik wou naar PSV toe en ben blij dat het gelukt is'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 09:19za 06-07-2019 om 09:19

Linksback Toni Lato mag zich komend seizoen PSV'er noemen. Aan de transfer gingen opmerkelijke onderhandelingen vooraf: de Eindhovenaren leken Lato definitief over te nemen van Valencia, maar Los Che besloten op het allerlaatste om over te gaan op een huurdeal.

Hoewel Valencia tegen de regels handelde door de in eerste instantie afgesloten deal met PSV af te breken, besloten de Eindhovenaren om toch akkoord te gaan met de nieuwe eisen. Lato kneep hem even, toen hij van de nieuwe ontwikkelingen hoorde. "Een beetje nerveus was ik op een gegeven moment wel. Ik wilde hier graag naar toe en ben blij dat het goed is gekomen", laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad.

De 21-jarige linksback heeft de gesprekken overgelaten aan zijn vader en zaakwaarnemer. Lato besloot om informatie in te winnen bij Angelino, zijn landgenoot die vorig seizoen de linkerflank bestreek in het Philips Stadion. "Hij vertelde me dat dit een goede club is waar je jezelf kunt ontwikkelen", aldus Lato. "Ik wil gewoon zoveel mogelijk spelen en met PSV wedstrijden winnen."

De Spanjaard kan waarschijnlijk op dinsdag 23 juli zijn officiële PSV-debuut maken: dan staat de Champions League-wedstrijd tegen FC Basel op het programma.

Poll

Gaat PSV van FC Basel winnen?

(9101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws