El Khayati 'verre van' financieel onafhankelijk: Maar dat staat niet op één

El Khayati 'verre van' financieel onafhankelijk: "Maar dat staat niet op één"

06-07-2019 13:10
26

Nasser El Khayati heeft de voorbereiding hervat bij ADO Den Haag, maar weet niet of hij ook na 1 september nog in de Hofstad te bewonderen is. De spelmaker heeft zich in de kijker gespeeld tijdens de voorbije drie seizoenen.

El Khayati wacht echter rustig af, vertelt hij vrijdagavond bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer. "Ik heb nog één jaar contract. Er spelen op dit moment wel wat dingen, meer kan ik daar ook niet over zeggen." Voorlopig is er echter nog geen sprake van concrete interesse. "Ik laat alles op me afkomen, als het honderd procent concreet is. Zolang dat niet het geval is, focus ik me op het spelletje: lekker genieten van elke minuut bij ADO Den Haag."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt vervolgens of 'ongelooflijk harken in de Verenigde Arabische Emiraten' ook een optie is. "Ja, dat is zeker ook een optie. Er zijn er op dit moment meerdere, maar daar kan ik verder niet veel over zeggen." El Khayati brak pas op latere leeftijd door als profvoetballer en heeft zich vooralsnog niet financieel afhankelijk kunnen voetballen. "Verre van, maar dat staat niet op één. Natuurlijk wil ik ook een financiële stap maken, maar we zien wel wat er op mijn pad komt."