Inter zet Icardi en Nainggolan in de etalage: 'Past niet meer binnen ons project'

Inter zet Icardi en Nainggolan in de etalage: 'Past niet meer binnen ons project'

06-07-2019 15:30 Laatste update: 15:43
28

Mauro Icardi en Radja Nainggolan hebben geen toekomst meer bij Internazionale. De twee mogen op zoek naar een nieuwe werkgever. Dat bevestigt voorzitter Beppe Marotta in gesprek met Sky Sport.

Het interview met Marotta komt pas zondag online, maar er nu zijn al delen van het gesprek gelekt. "We zoeken naar de juiste profielen voor ons project. Icardi en Nainggolan keren niet meer terug als onderdeel van ons project. Met beide partijen zijn we het gesprek aangegaan. We hebben hen gezegd waar het op staat."

"Beide spelers weten waar ze aan toe zijn", aldus Marotta, die stelt dat de nieuwe trainer Antonio Conte alleen teamspelers wil hebben. "Het zijn twee grote spelers met veel talent. Maar met talent alleen win je geen wedstrijden. Het team wint prijzen. Icardi en Nainggolan keren niet terug naar onze club. Ik zeg dit om duidelijkheid te scheppen en met het respect dat ze verdienen."

Icardi leeft al maanden in onmin met Inter. Hij keerde uiteindelijk terug in de selectie, maar moest wel zijn aanvoerdersband inleveren. Het vertrek van de Argentijnse topschutter lijkt de weg vrij te moeten maken voor Romelu Lukaku.

Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Icardi en Nainggolan ligt. In afwachting van een transfer zijn ze gewoon welkom op de training van Inter. Napoli en Juventus hebben belangstelling voor Icardi, terwijl Nainggolan wordt gelinkt aan een vertrek naar China.