'Griezmann is not amused en weigert zich te melden voor training Atlético Madrid'

'Griezmann is not amused en weigert zich te melden voor training Atlético Madrid'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 19:27za 06-07-2019 om 19:27

Antoine Griezmann is niet van plan zich te gaan melden bij Atlético Madrid voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Franse aanvaller heeft de club laten weten dat hij zich zondag niet zal melden voor de training, weet Marca.

Los Rojiblancos kwam vrijdag met een statement naar buiten, waarin het liet weten dat Griezmann zondag 'gewoon' op de eerste training ter voorbereiding van het nieuwe seizoen wordt verwacht. De club zal disciplinaire maatregelen nemen als hij besluit niet op te komen dagen, omdat hij zich daarmee niet aan zijn contractuele verplichtingen houdt. Griezmann heeft volgens Marca echter laten weten dat hij zondag verstek zal laten gaan.

Atlético Madrid haalde in het eerder genoemde statement hard uit naar FC Barcelona, de beoogde nieuwe werkgever van Griezmann. Barça-voorzitter Josep Maria Bartomeu liet vrijdag tijdens de presentatie van Frenkie de Jong weten dat beide clubs donderdag over Griezmann hebben gesproken. Het probleem: de Catalanen willen Griezmann voor 120 miljoen overnemen. Dat is de gelimiteerde transfersom die Griezmann sinds 1 juli in zijn contract heeft staan. Atlético wil echter 200 miljoen euro, de gelimiteerde transfersom die vóór 1 juli in zijn contract stond.

De Madrilenen stellen namelijk dat Griezmann in maart al een akkoord had met FC Barcelona. Daarom vindt de club dat het 200 miljoen euro hoort te krijgen van de Spaanse landskampioen. Griezmann is niet blij met de gang van zaken en heeft volgens Marca laten weten zich zondag niet te melden voor de training. Volgens Marca was het juist Atlético dat de aanvaller vroeg de club zo snel mogelijk op de hoogte te brengen als hij de club wilde verlaten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws