'Belcontact met Sarri: De Ligt informeert naar 'Juventus-project' en speelplan'

'Belcontact met Sarri: De Ligt informeert naar 'Juventus-project' en speelplan'

Gepubliceerd: zaterdag 6 juli 2019 om 20:18za 06-07-2019 om 20:18

Matthijs de Ligt heeft telefonisch contact gehad met Juventus-coach Maurizio Sarri. Althans als we berichtgeving van Sky Sport Italia moeten geloven.

Sky Sport Italia meldt zaterdagavond dat de centrale verdediger van Ajax telefonisch contact heeft gezocht met de Italiaanse trainer. De Ligt zou met Sarri inhoudelijk over voetbal en het 'Juventus-project' hebben gesproken. De Ligt wilde graag meer weten over het 'speelplan' van Juventus voor het komende seizoen. Het medium stelt dat het bewijst dat De Ligt maar wat graag naar Turijn wil komen.

Ondertussen is het nog wel wachten op een akkoord tussen Ajax en Juventus. De Oude Dame zou een openingsbod van 55 miljoen plus tien miljoen aan bonussen hebben neergelegd in Amsterdam. Ajax wil echter 75 miljoen euro voor de Oranje-international. Juventus voelt zich echter gesterkt door het feit dat De Ligt de voorkeur geeft aan een transfer naar Italië en hoopt lager uit te komen.

Juventus is persoonlijk al rond met de centrale verdediger, maar moet dus nog wel tot een akkoord met Ajax zien te komen. De Amsterdammers lieten afgelopen week weten De Ligt maandag 'gewoon' in Amsterdam te verwachten.

Poll

Is Juventus de beste club voor De Ligt?

(8525 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws