Zaakwaarnemer Neuer dreigt met Bayern-vertrek: 'Gat met topploegen enorm'

Zaakwaarnemer Neuer dreigt met Bayern-vertrek: 'Gat met topploegen enorm'

07-07-2019 07:40
42

Manuel Neuer overweegt een vertrek bij Bayern München. Dat suggereert zijn zaakwaarnemer. De 33-jarige doelman vreest dat de selectie van de Bundesliga-kampioen niet sterk genoeg is om in de Champions League hoge ogen te kunnen gooien.

"Manuel wil successen boeken", zegt belangenbehartiger Thomas Kroth in gesprek met de Süddeutsche Zeitung. "Mijn indruk is dat het gat met de Engelse topploegen al enorm is en dat de selectie van Bayern op het moment niet sterk genoeg is om Manuels doelstellingen serieus te kunnen nemen. Manuel wil opnieuw de Champions League winnen."

"Zijn contract loopt nog tot medio 2021 door en hij wil over twee jaar nog niet stoppen", aldus Kroth, die de technische leiding in de Allianz Arena op scherp zet. "Manuel moet daarom een belangrijke beslissing nemen. Bijtekenen en zijn loopbaan beëindigen bij Bayern is de meest logische optie, maar het is zeker niet de enige optie."

De Duitse international staat al sinds 2011 onder de lat bij Bayern, dat hem voor dertig miljoen euro overnam van Schalke 04.