Update: 'Eredivisie-transfer lonkt voor afwezige Heracles-middenvelder Van Nieff'

Update: 'Eredivisie-transfer lonkt voor afwezige Heracles-middenvelder Van Nieff'

07-07-2019 11:38 Laatste update: 08-07-2019 08:50
51

Heracles Almelo gaat afscheid nemen van Yoëll van Nieff. De middenvelder heeft van de club de ruimte gekregen om een transfer af te ronden, zo laat Heracles weten via Twitter.

Zondag vindt de Open Dag van Heracles plaats en om teleurstelling bij de fans te voorkomen laat de club weten dat Van Nieff niet aanwezig zal zijn. Hij mag een transfer gaan afronden. Om welke club het gaat, is niet bekend. 

Een jaar geleden kwam Van Nieff transfervrij over van FC Groningen, maar zijn avontuur in Almelo werd geen groot succes. Hij kwam afgelopen seizoen vijftien keer in actie voor de eredivisionist, waarvan tien keer als basisspeler. Trefzeker was hij niet. 

Van Nieff heeft een contract tot de zomer van 2020 bij Heracles. Eerder kwam hij uit voor FC Groningen, Excelsior en FC Dordrecht. 

Update 8/7 8.50: Yoëll van Nieff lijkt op weg naar FC Emmen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De 26-jarige middenvelder heeft van zijn club Heracles Almelo toestemming gekregen om een transfer af te ronden. In Almelo is hij op een zijspoor beland door de komst van nieuwe middenvelders als Mauro Junior en Orestis Kiomourtzoglu.