Heracles bevestigt: 'creatieve en technische' Mauro Junior moet ervaring opdoen

Heracles bevestigt: 'creatieve en technische' Mauro Junior moet ervaring opdoen

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 14:52zo 07-07-2019 om 14:52

Laatste update: zondag 7 juli 2019 om 15:02zo 07-07-2019 om 15:02

Mauro Junior speelt komend seizoen voor Heracles Almelo. De Braziliaan wordt door de club uit het oosten van het land gehuurd van PSV, waar hij sinds 2017 onder contract staat. Mauro Junior heeft het trainingskamp van de Eindhovenaren in Zwitserland al verlaten.

Zondagochtend meldde de Braziliaanse middenvelder zich in Almelo, valt te lezen op de clubsite. Hij is zaterdag al vertrokken uit Zwitserland, waar hij meetrainde met de eerste selectie van PSV. In Eindhoven kwam hij tot 55 officiële duels voor het eerste en tweede elftal, waarin hij negen treffers liet noteren. Daarnaast kwam hij tot dertien assists.

De twintigjarige Mauro ziet de overstap als een mogelijkheid om te bewijzen dat hij het niveau van de Eredivisie aankan. "Het voelt goed dat Heracles Almelo mij deze kans wil geven", laat hij weten. "Mijn doel is om het vertrouwen uit te betalen en de supporters te laten zien wat ik kan."

Heracles was volgens technisch manager Tim Gilissen al langer op zoek naar een creatieve middenvelder en heeft die met de Braziliaan nu gevonden. "We kennen zijn kwaliteiten en weten dat hij met zijn techniek en creativiteit van toegevoegde waarde kan zijn voor ons team."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws