Feyenoord komt met groot nieuws: Fer gaat meetrainen, geen 'contractuele situatie'

Feyenoord komt met groot nieuws: Fer gaat meetrainen, geen 'contractuele situatie'

07-07-2019 16:12 Laatste update: 16:21
167

Groot nieuws uit De Kuip: Leroy Fer gaat de komende tijd meetrainen met de selectie van Feyenoord. Dat maken de Rotterdammers zondag bekend.

Fer gaat maandag mee op trainingskamp in Oostenrijk en zal de komende periode meetrainen met de selectie van trainer Jaap Stam. Bij de Rotterdamse club wil de 29-jarige middenvelder volledig herstellen van zijn laatste blessure. Het doel is om weer wedstrijdfit te worden.

'Feyenoord werkt hier graag aan mee en de speler gaat morgen dan ook direct mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Fer en Feyenoord benadrukken dat er op dit moment geen sprake is van een contractuele situatie', meldt Feyenoord op de clubsite.

Fer en Feyenoord hebben een lange geschiedenis met elkaar. Hij werd opgeleid door de Rotterdamse club, brak er door en vertrok acht jaar geleden naar FC Twente. Na periodes bij Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City zit de middenvelder zonder club.

Van 2007 tot 2011 speelde Fer in totaal 104 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij veertien keer scoorde en uitgroeide tot international. Feyenoord oefent in Oostenrijk tegen SV Darmstadt (10 juli) en Red Bull Salzburg (12 juli).