Update: Bergwijn-nieuws van BILD is 'zeker niet uit de lucht gegrepen'

Update: Bergwijn-nieuws van BILD is 'zeker niet uit de lucht gegrepen'

Gepubliceerd: zondag 7 juli 2019 om 22:51zo 07-07-2019 om 22:51

Bayern München gaat komende week een beslissing nemen over Steven Bergwijn. Dat meldt BILD zondag. De aanvaller van PSV staat in de belangstelling van de Duitse kampioen.

Bayern zat de laatste maanden achter Callum Hudson-Odoi aan, maar de tiener van Chelsea lijkt in Engeland te blijven. Chelsea wil zijn aflopende contract met meerdere jaren verlengen. Frank Lampard, de nieuwe manager op Stamford Bridge, zou daar een belangrijke rol in spelen. Bayern moet daardoor - volgens BILD - overschakelen naar alternatieven.

Naast Leroy Sané (Manchester City) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) staat Bergwijn op de Bayern-radar. In de loop van volgende week schijnt Bayern een beslissing te gaan nemen over de 21-jarige aanvaller. Als het oordeel positief is, dan kan PSV actie uit München verwachten. Ook Ajax, Manchester United, Tottenham Hotspur en Internazionale azen op Bergwijn.

Bayern München zou Bergwijn afgelopen winter al hebben bekeken in Qatar, toen de Duitse grootmacht daar gelijktijdig met PSV op trainingskamp was. Bergwijn ligt tot medio 2022 vast in Eindhoven.

Update 22.51 uur: Bergwijn komt steeds hoger op de lijst van Bayern te staan nadat een aantal aanvallende opties is weggevallen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De regionale krant reageert daarmee op het nieuws van het Duitse BILD, dat 'zeker niet uit de lucht gegrepen' is. Het is volgens het ED zo goed als zeker dat Bergwijn PSV deze zomer verlaat voor een andere club. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Bergwijn klaar voor Bayern München?

(5953 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws